jDownloadsownloads.com

Advertisement
Advertisement:

Author Topic: Tags doesn't work  (Read 104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mzanotto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Tags doesn't work
« on: 19.06.2017 19:09:26 »
Hi,
I tagged some downloads from the backend, those tags are visible in frontend related to each download but if I click on it joomla opens the tag component without any results.

If I tag a category instead of a download, they work

What am I wrong?

Thanks,
Max

Offline ColinM

  • Moderator
  • *
  • Posts: 2.947
Re: Tags doesn't work
« Reply #1 on: 20.06.2017 10:50:12 »
Hi
First could you advise which version of Joomla! and which version of jDownloads you are using please. 
Have you read
http://www.jdownloads.net/documentations/item/tags-support-in-jdownloads

If it is that tags are not showing please check your menu settings as described in the document. 

Should there still be a problem then if you send me a Private Message (click on white squarish box near my name) with site details and I will look further

Colin

Offline mzanotto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Tags doesn't work
« Reply #2 on: 20.06.2017 12:48:53 »
Hi Colin and thanks,
I'm using Joomla 3.7.2 and Jdownloads 3.2.51

I read the linked documents (many times) but without being able to understand the problem.
I can see the tags associated but when I click on them, I have no result in the search page

Offline mzanotto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Tags doesn't work
« Reply #3 on: 20.06.2017 15:21:05 »
I think something goes wrong upgrading from 3.2.42, I removed the component and reinstall and now everythings work

Thanks,
Max

Offline ColinM

  • Moderator
  • *
  • Posts: 2.947
Re: Tags doesn't work
« Reply #4 on: 20.06.2017 15:36:16 »
Max,
Glad the problem has disappeared.
As well as re-installing jD did you also update Joomla! ?  I ask because we are awaiting a Joomla! patch to handle some things when a component is using its own categories.  It was due to be in 3.7.x but status is 'unclear'.
Colin
PS the problem was introduced by Joomla! team in Joomla! 3.4.6
« Last Edit: 20.06.2017 15:39:19 by ColinM »

Offline mzanotto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Tags doesn't work
« Reply #5 on: 21.06.2017 11:46:06 »
yes, i updated joomla and then jD.
The strange thing is that I have a dev site (but without many content) where I did the same steps and on it everything goes well.
I really don't explain to myself why on the prod site there was this problem.

BTW now everything is ok :)

 

Advertisement