jDownloadsownloads.com



Author Topic: User Group Settings not applying [not a bug]  (Read 2364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LSK6453

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
User Group Settings not applying [not a bug]
« on: 09.12.2014 15:13:42 »
Not sure if this is a bug or not, but I have my Super User Group Settings done as I wish and they display perfectly in the front end upload.  I have configured the Author, Publisher and Editor to look exactly the same, but on the front end uploader screen, they are not showing.  I have extra fields and the one they really need, Status (to publish) is not showing.

« Last Edit: 13.01.2015 10:05:57 by ColinM »

Offline Arno

  • Administrator
  • ***
  • Posts: 12.234
    • jDownloads.com
Re: User Group Settings not applying
« Reply #1 on: 10.12.2014 16:26:06 »
Please check the 'ranking' values from your groups. Read also the descriptions about this.
I think not that this is really a bug.
Best Regards / Gruß
Arno
Please make a Donation for jDownloads and/or write a review on the Joomla! Extensions directory!

Offline LSK6453

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
Re: User Group Settings not applying
« Reply #2 on: 10.12.2014 17:51:01 »
Arno, I read through the documentation again and was a bit confused.  I started playing with the ranking numbers and that eventually led to the fields showing as set up.  Sorry to post this as a bug when it was not.

When I upgrade my site to 3.x, I will have to upgrade jdownloads again to the 3.x version, correct?  Is the upgrade easier that 1.9 to 2.5?

thanks again for the help!

Offline Arno

  • Administrator
  • ***
  • Posts: 12.234
    • jDownloads.com
Re: User Group Settings not applying
« Reply #3 on: 11.12.2014 01:19:51 »
Hi,
sorry but i understand not exactly what you mean. Is your problem solved?
Best Regards / Gruß
Arno
Please make a Donation for jDownloads and/or write a review on the Joomla! Extensions directory!