jDownloadsownloads.com
Advertisement
 

Author Topic: Weired icon display on edit download dialog [solved]  (Read 395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline WernerF

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Hi,
I have version 3.9.8.1 installed and I have reduced the necessary information for a download to a minimum in my project. Yet the two edit icons look weired because they are mal positioned.


The positioning should be improved in edit.php around lies 353 and 306. Just place the icons near the file name field.
Thanks.
PS:Not shure if the attachment works as I don't see it in the preview. So I also included a low res image in the text - which I also don't see in the preview. Sorry.
« Last Edit: 05.09.2021 23:17:58 by ColinM »

Offline ColinM

  • Moderator
  • *
  • Posts: 4.122
Re: Weired icon display on edit download dialog
« Reply #1 on: 05.09.2021 15:57:14 »
Hi
Yes your attachment was there!!
Attached is the View I see - positioning is controlled by the CSS
Which User Group(s) does the logged in person belong to?  If member of multiple UGs then which one has the highest ranking?
In the relevant User Group Settings are you using tabs for the Front End Upload Form?
Colin
Whoops forgot to add pic
C
« Last Edit: 05.09.2021 17:14:33 by ColinM »

Offline ColinM

  • Moderator
  • *
  • Posts: 4.122
Re: Weired icon display on edit download dialog
« Reply #2 on: 05.09.2021 17:20:54 »
The views in the backend assume you are using the Protostar template.


There are two specific sets of CSS that do the positioning of the rename and delete symbols - also positioning the file type symbol pic

Code: [Select]
.jd_edit_button_delete {
    margin-top: -75px;
    margin-left: 5px;
}
.button_rename, .jd_symbol_pic {
    margin-top: -75px;
    margin-left: 420px;
}
Colin

Offline WernerF

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Weired icon display on edit download dialog
« Reply #3 on: 05.09.2021 17:55:46 »
Hi Colin,I have no idea which backend views you refer to, I have uploaded none. In fact I am using a very old 3rd party template. Now I switched back to protostar and I see the same display as on your screen shot. Looks all great. So the CSS of my template seems to mess it up. I will have to use a different one with my upgrade to J4 anyway as my old one is no longer compatible. For the time being I will make a hack based on your CSS tips.Thanks, you can close this call.Regards.
« Last Edit: 05.09.2021 23:20:43 by ColinM »