News:

Dear forum visitors, if the support forum is not available, please try again a few minutes later. Thanks!

Main Menu
Support-Forum

Servicii de curatenie la Excel Services

Started by serviciidecuratenie, 01.08.2012 12:19:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

serviciidecuratenie

Excel Services este o firma cu capital integral privat ce presteaza servicii de curatenie in cladiri de birouri, sedii de firma. A avut o dezvoltare rapida impunandu-se pe piata locala prin calitatea si varietatea serviciilor de curatenie, dar si prin calitatea furnizorilor cu care colaboreaza, acestia asigurandu-i firmei materialele necesare si produsele de curatenie care sunt livrate la cliențti permanenti, respectand cele mai stricte norme de calitate europene.
Serviciile de curatenie prestate de catre Excel Services sunt numeroase si profesioanele, iar obiectivul principal este satisfactia clientilor. Firma isi desfasoara activitate in 2 zone mari a tarii si anume presteaza servicii de curatenie in Bucuresti si servicii de curatenie in Cluj. Gama de servicii este mult mai larga si anume:
- Curatenie zilnica
- Personal pentru protocol
- Curatenie periodica
- Servicii Ocazionale
- Curatenie generala
- Curatenie dupa constructor
- Spalare mocheta
- Spalare, reconditionare si intretinere pardoseli dure
- Curatare geamuri si fatade
- Curatare tapiterii
- Alpinism utilitar
- Asigurare de materiale suplimentare
- Management/consultanta in domeniu curateniei
Asadar, calitatea serviciilor de curatenie prestate de firma reprezinta trasatura principala pe care societatea isi bazeaza activitatea. Asigurata atat de personalul calificat, cat si de echipamentele si consumabilele din game profesionale folosite, calitatea serviciilor companiei ofera intotdeauna deplina satisfactie tuturor clientilor.